Salsa de vinete prăjită ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 39 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 54 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 6. Un amestec de căței de usturoi, vinete asiatice, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 44 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Vinete Prăjite Cu Inimi De Anghinare Și Salsa Verde, Salsa De Vinete, și Salsa De Vinete La Grătar.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pătrundeți întreaga suprafață a vinetelor cu o furculiță și așezați-o pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Coaceți la 400 timp de 22 de minute sau până când vinetele sunt foarte fragede. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Încălziți o tigaie din fontă medie la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați usturoi, ardei și șalotă; gătiți timp de 15 minute sau până când pielea este înnegrită și șalota este fragedă, transformând legumele ocazional pentru a se înnegri uniform. Se răcește 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Ceapă Eșalotă
Ardei
Usturoi
6
Înjumătățiți vinetele pe lungime; scoateți pulpa cu o lingură. Aruncați piei; puneți pulpa de vinete într-un robot de bucătărie. Cojiți șalotele și usturoiul; aruncați piei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Ceapă Eșalotă
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
7
Adăugați pulpă de usturoi și șalotă la vinete. Ardei de tulpină și semințe; se adaugă la amestecul de vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Ceapă Eșalotă
Ardei
Usturoi
8
Adăugați suc și sos de pește; pulsează de 10 ori sau până se toacă mărunt. Se amestecă 2 linguri de coriandru; presărați cilantro rămas peste vas.
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 58 de dolari pe sticlă.