Salsa de vinete-ardei roșu cu chipsuri de tortilla pudrate cu chimen
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten, primar și vegetarian? Salsa de ardei roșu de vinete cu chipsuri de Tortilla praf de chimen ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 133 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, sare și piper, ardei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Guacamole Cu Chipsuri De Tortilla Cu Praf De Chimen, Baie de anghinare-Crab cu chipsuri de pita cu praf de chimen, și Chimen praf benzi fripturi cu unt de Salsa Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți grătarul la înălțime medie.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Ungeți vinetele, ardeii și ceapa pe ambele părți cu 1/4 cană de ulei și condimentați cu sare și piper după gust. Grătați timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte, până se rumenesc ușor și aproape fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Scoateți legumele din grătar și tăiați-le în zaruri de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Combinați vinetele, ardeii și ceapa într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Adăugați ingredientele rămase înlusiv restul de 2 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper, după gust.
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Cuvaison Pinot Noir cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.