Reteta Chipotle rubarbă Salsan este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 7 porții cu 114 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți rubarbă, zahăr brun, pudră de chipotle și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Această rețetă este plăcută de 20 de gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Ziua Mamei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Salsa Taquera-Salsa De Avocado Cu Chipotle Fumuriu, Picant Prăjită Salsa Chipotle Salsa, și Chard Elvețian Și Enchiladas De Fasole Neagră Cu Sos De Rubarbă Chipotle pentru rețete similare.
Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.