Salsa de pui și ananas din Caraibe

Salsa de pui și ananas din Caraibe ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Această rețetă face 4 porții cu 280 calorii, 34G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din America Centrală. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Un amestec de papaya, ananas în suc, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ Salsa de pui și ananas din Caraibe, Carne de porc din Caraibe la grătar cu Salsa de ananas, și Carne de porc din Caraibe cu Salsa de Avocado-ananas.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.pulverizați foaia de prăjituri cu spray de gătit.
Așezați cerealele într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor; sigilați punga și zdrobiți fin cu sucitorul sau ciocanul de carne (sau zdrobiți în robotul de bucătărie).
Așezați cerealele într-un vas superficial. Se amestecă condimentul smucit.
În punga mare de plastic pentru depozitarea alimentelor, puneți puiul, Zara, muștarul și sosul de piper. Sac de etanșare; se agită bine.
Scoateți puiul din pungă; se acoperă cu amestec de cereale.
Coaceți 14 până la 16 minute sau până când sucul de pui este limpede când centrul celei mai groase părți este tăiat (170F). Între timp, într-un castron mic, amestecați ingredientele salsa. Capac; la frigider până la servire.