Salsa de porumb și Jicama

Salsa de porumb și Jicama
Reteta de porumb-și-jicama Salsa ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 45 minute. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 22 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Un amestec de roșii, boia de ardei, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 18%. Rețete similare sunt Jicama, Fasole Neagră Și Salsa De Porumb, Tacos de porc cu porumb - Jicama Salsan și Guacamole, și Salsa Jicama Crocantă Cu Chipsuri De Porumb Albastru.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista