Salsa de porumb și fasole neagră

Salsa de porumb și fasole neagră
Rețeta de porumb și Salsa de fasole neagră ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 5 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 124 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre foarte accesibil. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, sare, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Salsa de fasole neagră și porumb, Încă o altă Salsa de fasole neagră și porumb, și Salsa de fasole neagră și porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați porumb, fasole, roșii, coriandru și jalapeo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
TomateTomate
FasoleFasole
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Stropiți cu oțet și ulei; aruncați pentru a combina. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Se servește imediat sau se acoperă și se dă la frigider până la servire.

Echipamente

DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista