Salsa De Porumb Prăjită La Foc
Salsan de porumb prăjit la foc este un fără gluten și vegan hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 8 și costă 91 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 244 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați avocado, sare și piper kosher, chipsuri de tortilla și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Salsa De Porumb Prăjită La Foc, Tomatillo Prăjit La Foc Și Salsa De Porumb, și Fasole Neagră Și Salsa De Porumb Prăjită La Foc.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți un grătar la foc mediu-mare.
Adăugați porumbul și jalapeno într-o tavă de foi, stropiți cu uleiul de măsline și presărați sare și piper. Grătați pe toate părțile până se carbonizează ușor, aproximativ 6 minute în total.
Scoateți din grătar și răciți câteva minute până când vă puteți descurca.
Folosiți cuțitul pentru a îndepărta boabele de porumb din urechile de porumb. Se toacă fin jalapeno.
Adăugați ambele într-un bol, apoi amestecați roșiile, avocado, ceapa roșie și sucul de lămâie. Gustați pentru condimente și reglați după cum este necesar cu mai multă sare după cum este necesar.
Se servește cu chipsuri de tortilla.