Porumb la grătar și salsa de fasole neagră ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 691 calorii, 20g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.05 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Un amestec de sare de mare, acompaniamente: chipsuri de tortilla coapte, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Salsa de porumb la grătar și fasole neagră, Pur și simplu friptură la grătar cu porumb la grătar și Salsa de fasole neagră, și Pui marinat Mojo cu cartofi mov la grătar și Salsa de porumb carbonizat și fasole neagră cu Tortilla de făină la grătar.
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.