Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și vegan? Salsa de porumb ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 316 calorii, 10g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de fasole, usturoi, oțet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. 7 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Halibut la grătar învelit în coji de porumb cu Salsa de porumb carbonizată, Salsa de porumb și fasole la grătar cu chipsuri de porumb coapte, și Salsa De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți grătarul la mediu. Folosiți o perie pentru grătar de sârmă pentru a slăbi orice crud sau funingine de pe grătar. Folosiți un prosop lateral uns pentru a îndepărta orice crud slăbit.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Puneți porumbul și tomatillos-ul pe grătar și grătiți până devin carbonizate și negre pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Scoateți de pe grătar și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Tăiați sâmburii din știuletul de porumb și răzuiți orice bucăți reziduale de porumb de pe știulet. Răzuiți orice bucăți de piele cu adevărat carbonizate de pe tomatillos și apoi tăiați-le în bucăți de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
6
Într-un castron mare, combinați porumbul, tomatillos, fasolea neagră, usturoiul, scallions și jalapenos, dacă utilizați. Într-un castron mic sau o cană de măsurare, combinați oțetul și uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
Lime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
Bomboanele Lui Peachie-o
7
Se toarnă peste salsa și se condimentează cu sare, după gust. Gustați și reglați condimentul, dacă este necesar. Aruncați coriandrul și serviți.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Crama Hahn Monterey Pinot Noir cu un rating de 4 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Crama Hahn Monterey Pinot Noir
Hahn Winery 2008 Pinot Noir este vibrant, dar elegant, cu o nuanță care amintește de petalele de trandafir și un nas de căpșuni, condimente și arome florale. Arome plăcute de prune și cireșe întunecate curg peste palat, amestecându-se cu atingeri de piper negru și stejar. Fructele coapte sunt echilibrate de aciditate zesty, cu climă rece și taninuri netede și mătăsoase.Acest Pinot Noir prietenos cu mâncarea poate fi servit cu o gamă largă de feluri de mâncare. Savurați-l cu pui acoperit cu brânză de capră și roșii uscate, somon la grătar cu orzo cu ierburi sau o pizza simplă cu ciuperci.