Salsa de portocale cu rodii
Salsan cu portocale de rodie este un aperitiv mexican. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenoasă cu fodmap are 171 de calorii, 3 g de proteine și 6 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 16 și costă 69 de cenți per porție. Această rețetă de la Taste of Home necesită mandarine, chipsuri tortilla, ardei jalapeno și semințe de rodie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de super lingură de 32%. Încercați Salsa Rodie-Portocale, Somon Cu Rodie și Salsa Portocale și Creveți înnegriți cu Salsa Rodie-Portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurge portocalele, rezervând 2 linguri de suc.
Tăiați portocalele în jumătate; transferați într-un castron mare.
Adăugați semințele de rodie, coriandru, jalapenos și sucul rezervat. Se acopera si se da la frigider pentru 2 ore.
Serviți cu chipsuri tortilla.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti in meniu? Încercați să asociați vinul spumant și spumosul rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano]()
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Roșu rubiniu intens, cu arome plăcute persistente și fructate. Sec, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt la gust.