Salsa De Mere Verzi-Castraveți
Reteta verde de mere-castravete Salsa ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 45 minute. Pentru 83 cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 4. O porție conține 142 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de sare, mentă, migdale tăiate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salsa De Mere Și Castraveți, Somon cu mere, castraveți, salsa de Avocado, și Castravete, andive, varză, măr verde, ghimbir și suc de lămâie Meyer (suc verde ).
Instrucțiuni
Combinați amestecul de condimente rezervat din filet de porc la grătar, mere tocate, castraveți tocați, ceapă roșie tăiată cubulețe, mentă tocată, zahăr brun, jalapeo tocat, suc de lămâie, ulei de măsline și sare într-un castron. Se amestecă migdalele prăjite chiar înainte de servire.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros circulatory din Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.