Rețeta de fasole neagră și porumb este gata în aproximativ 15 minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 15 porții cu 206 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de porumb shoepeg, roșii de prune, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Doar câțiva oameni au plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fasole neagră și salsa de porumb, Salsa de porumb și fasole neagră, și Salsa De Porumb Și Fasole Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați fasolea neagră și următoarele 11 ingrediente într-un bol mediu; acoperiți și răciți 1 până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se servește cu chipsuri de tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros_roxix de Pinot Noir, cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.