Salsa de fasole neagră și Mango
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten și vegan? Salsa de fasole neagră și Mango ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 161 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți coajă de tei, ceapă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Fasole Neagră-Mango Salsa, Fasole Neagră Mango Salsa, și Mango Fasole Neagră Salsa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți fasolea într-un castron mare și adăugați mango tăiat cubulețe, ceapa roșie, roșiile prăjite, rădăcina de ghimbir rasă, cilantro, coaja de tei, coaja de portocală și sucurile și stropiți cu uleiul. Condimentează cu sare și piper, după gust. Aruncați ușor, acoperiți și refrigerați până când sunteți gata de servit.;
Preîncălziți broilerul la scăzut. Pătrundeți roșiile și așezați-le pe o foaie de copt.
Stropiți cu ulei de măsline, presărați sare de mare și piper negru proaspăt, după gust.
Se introduce la cuptor și se fierbe aproximativ 5 până la 7 minute până se rumenesc ușor și se înmoaie. Mișto.;