Salsa De Creveți

Salsa De Creveți
Nu poți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da creveți Salsan un try. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 32. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 172 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este un foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie cheie, pudră de usturoi, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încearcă Salsa De Creveți, Salsa De Creveți, și Salsa De Creveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele 13 ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Serviți imediat cu tostone.

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio

Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții preparați într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Momo Sauvignon Blanc. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Momo Sauvignon Blanc
Momo Sauvignon Blanc
Afișează un nas complex cu arome de fructe tropicale, note erbacee și un indiciu de cassis. Fermentația naturală adaugă o calitate bogată și texturală palatului, cu note subtile de coajă de lămâie și fructe de pasiune. Finisajul este crocant și uscat. Delicios cu toate tipurile de fructe de mare și salate de vară, sau savurați singur ca aperitiv răcoritor.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții32
Scor De Sănătate1
Revista