Salsa de casă de la la Norte 8
Salsa de casă la Norte Aperculva ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 62 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 88 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână cap de usturoi, roșii, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, care este minunat. Încercați Salsa De Casă, Cum să-ți poți face propria Salsa de casă, și Cea Mai Bună Salsa De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Îndepărtați pielea albă de hârtie de pe capul de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele). Înfășurați în folie.
Coaceți la 350 timp de 1 oră; se răcește 10 minute. Cuișoare Separate; strângeți pentru a extrage pulpa de usturoi. Aruncați piei.
Pregătiți grătarul sau broilerul.
Așezați roșiile și ardeii pe un grătar sau o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit; grătiți sau fierbeți timp de 15 minute sau până când pielea este înnegrită, întorcându-se ocazional. Curățați roșiile și ardeii.
Puneți jumătate din pulpa de usturoi, jumătate din roșii și jumătate din ardei într-un blender și procesați până se toacă grosier.
Se toarnă amestecul de usturoi într-un castron. Repetați procedura cu pulpa de usturoi rămasă, roșiile și ardeii. Se amestecă sucul de roșii și sucul de lămâie în amestecul de usturoi.
Serviți salsa rămasă cu chipsuri de tortilla coapte sau peste pește la grătar.