Salsa De Busuioc De Pepene Galben

Salsa De Busuioc De Pepene Galben
Cantaloupe Basil Salsa ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 60 de calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, suc de lămâie, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Salsa De Busuioc De Pepene Galben, Cantaloupe-granita de busuioc, și Pepene galben și Prosciutto cu ulei de busuioc.

Instrucțiuni

1
Aruncați împreună toate ingredientele într-un castron și lăsați să stea, acoperite și răcite, 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 65 de dolari.
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Unicul 2012 are straturi de cireș sălbatic, lemn dulce, piper negru și scorțișoară. Culoarea roșu rubiniu pal și taninurile mătăsoase ne arată cât de maiestuos este acest site.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista