Vasile Salsan este un fără gluten, primar și întreg 30 hor d ' oeuvre. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 86 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți la îndemână ceapă mov, coajă de lămâie, ardei poblano și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Încercați Nectarine Basil Salsa, Salsa De Busuioc De Pepene Galben, și Salsa Habanero de afine și busuioc pentru rețete similare.
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.