Salsa De Avocado
Reteta avocado Salsan este gata în aproximativ 1 oră și 10 minute și este cu siguranță o uimitoare fără gluten, primar și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 176 calorii. Pentru 95 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 6. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână roșii, brânză cheddar, ceapă verde și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Enchiladas de pui Salsa Verde luminat cu ananas Avocado Salsa, Carne de porc crocantă cu Salsan de Avocado și salsa de roșii, și Salsa Taquera-Smoky Chipotle Avocado Salsa pentru rețete similare.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Crescut într-o denumire care experimentează veri răcoroase și ierni blânde, acest Pinot Noir oferă un contrast interesant cu îmbutelierea Coppola din California, exprimând o structură de tanin mai delicată și o aciditate mai mare, ceea ce îl face elegant și bine proporționat. Acest vin reflectă esența denumirii și aromelor care fac Oregon Pinot Noir atât de dorit.Ușor și elegant, Palatul prezintă o calitate proaspăt culesăcalitate, aciditate plină de viață și dulceață de stejar bine echilibrată.Acest vintage este fruct înainte cu o textură suplă satinată și taninuri coapte. Datorită selecției atente a butoiului, notede migdale la grătar și pâine prăjită sunt integrate frumos în matricea aromelor.