Salsa De Ananas Rummy
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten și vegan? Salsa de ananas Rummy ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 3 și costă 1,67 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 282 calorii. Dacă aveți ardei gras, 2 cepe, jalapeno și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Hellfire Jerk Pui Cu Rummy Ananas La Gratar, Muschiulet de porc la gratar Rummy-caise, și Quesadillas al Pastor cu ananas Salsan și ananas Guacamole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați coriandrul și chimenul într-o tigaie mică și încălziți la foc mediu. Rotiți până când semințele sunt aurii și ușor parfumate, aproximativ 3 minute.
Se lasă să se răcească ușor și se macină fin într-o mașină de tocat condimente.
Combinați condimentele cu cilantro, ROM, jalapeno, ceapă, ardei roșu, ananas, suc de lămâie și coajă într-un bol mediu. Condimentează cu sare și piper. La frigider până la răcire, cel puțin 1 oră sau peste noapte.
Se servește cu chipsuri de tortilla.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. WindRacer Russian River Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![WindRacer Râul Rus Pinot Noir]()
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.