Salsa De Ananas

Salsa De Ananas
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 hor d ' oeuvre? Salsa de ananas ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 25 calorii. Dacă aveți chili, suc de lămâie, bucăți ananas și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 60%. Rețete similare includ Quesadillas al Pastor cu Salsan de ananas și guacamole de ananas, Enchiladas de pui Salsa Verde ușurat cu Salsa de avocado de ananas, și Sunny & Fierbinte! Salsa (Ananas Mango Kiwi Salsa).

Instrucțiuni

1
Se amestecă toate ingredientele într-un vas de sticlă sau plastic.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră pentru a amesteca aromele.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista