Reteta salsa Cheesecake ar putea satisface pofta Mexican în jurul valorii de 45 minute. Această rețetă servește 20 și costă 45 de cenți pe porție. O porție conține 82 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute, coriandru, roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salsa Cheesecake, California Pizza Kitchen Pumpkin Cheesecake-acesta este un cheesecake perfect pentru sărbătorile de toamnă, cheesecake-ul lor nu mai este un secret, și Enchiladas de pui Salsa Verde ușurat cu Salsa de avocado de ananas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înveliți o tigaie cu formă de arc de 7 inci cu spray de gătit; presărați pesmet peste fundul tigaiei. Înfășurați fundul și părțile laterale ale tăvii pregătite cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Pesmet
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
Folie De Aluminiu
2
Bateți brânzeturile cremă cu un mixer la viteză medie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați salsa și următoarele 4 ingrediente (prin ardei iute); bate doar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Dientes De Ajo
4
Adăugați ou și albuș de ou; bate doar până se omogenizează (nu bate prea mult). Se amestecă brânza cu amestec Mexican.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Brânză
Ouă
5
Se toarnă amestecul de brânză în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Așezați o ceașcă de cremă de 10 uncii sau ramekin, cu susul în jos, într-un aragaz lent electric rotund de 5 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Așezați tigaia cu formă de arc deasupra cupei cu cremă. Turnați cu grijă 4 căni de apă fierbinte în aragazul lent, având grijă să nu introduceți apă în amestecul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Brânză
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
Aragaz Lent
8
Așezați mai multe straturi de prosoape de hârtie deasupra aragazului lent. Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 1 oră și 45 de minute sau până când cheesecake este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Aragaz Lent
9
Opriți aragazul lent. Descoperiți; aruncați prosoapele de hârtie (nu scoateți tigaia din inserția veselei). Rulați cu grijă un cuțit în jurul marginii cheesecake-ului.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Aragaz Lent
Cuțit
Tigaie
10
Scoateți inserția de vesela din aragazul lent.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
11
Lăsați cheesecake să stea, neacoperit, în veselă introduceți 30 de minute.
12
Scoateți tigaia din inserția veselei și lăsați cheesecake-ul să se răcească complet în tigaie pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți 24 de ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Tigaie
13
Îndepărtați cu grijă părțile laterale din tigaia cu arc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
14
Strat cilantro, roșii, ceapă verde și ardei gras galben în centrul cheesecake-ului.
Sosul de scufundare funcționează foarte bine cu Rosul spumant și vinul spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Martini & Rossi Sparkling ros diametru cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.