Salsa Caraibiană

Salsa Caraibiană
Salsa Caraibe ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 175 calorii. Această rețetă servește 5 și costă 68 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ardei gras, sos de roșii hunt, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din America Centrală. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Salsa Caraibiană, Salsa Kiwi Din Caraibe, și Salsa Cu Patru Fructe Din Caraibe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Mâinile pe: 15 minute Total: 45 minute
2
Combinați sosul de roșii, ardeii grași, ananasul, ardeii jalapeno, busuiocul, sucul de lămâie și sarea într-un castron mediu; acoperi. Dați la frigider cel puțin 30 de minute pentru a permite aromelor să se amestece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Ardei GrasArdei Gras
Sos De RoșiiSos De Roșii
Suc De LămâieSuc De Lămâie
AnanasAnanas
BusuiocBusuioc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Serviți cu chipsuri de tortilla, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)

Echipamente

Vin recomandat: Gewurztraminer, Pinot Gris, Riesling

Caraibe în meniu? Încercați să împerecheați cu Gewurztraminer, Pinot Gris și Riesling. Veți dori să optați pentru vinuri cu puțină dulceață atunci când aveți de-a face cu mâncăruri picante din Caraibe. Serviți aceste vinuri răcite, astfel încât să fie și mai răcoritoare. Un vin pe care l-ați putea încerca este side Yard Vineyards Gewurztraminer. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 8 dolari.
Curte Laterală Podgorii Gewurztraminer
Curte Laterală Podgorii Gewurztraminer
Side Yard Gewurztraminer este fabricat din struguri selectați produși în podgoriile din regiunea Pfalz. Fabricat cu 100% Gewurztraminer și fermentat în rezervoare mici din oțel inoxidabil, acesta este un vin alb încântător de aromat, care este perfect pentru plăcerea casual cu mesele, în special bucătăria picantă, sau de la sine.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate5
Revista