Salsa-Bean Dip
Salsa-Bean Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 487 calorii, 23g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 3 și costă $1.12 pe portie. Dacă aveți la îndemână sare, suc de lămâie, maioneză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 74%. Rețete similare includ Salsa De Fasole Roșie, Salsa Cu Trei Fasole, și Salsa Bean Dip.
Instrucțiuni
Procesați primele 4 ingrediente într-un robot de bucătărie până când sunt tocate grosier.
Adăugați fasole, maioneză și suc de lămâie și procesați până se omogenizează, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale. Lingură într-un vas de copt rotund de 9 inci.
Procesați salsa în robotul de bucătărie până la omogenizare, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale. Lingura în centrul amestecului de fasole. Trageți punctul de un pick de lemn prin salsa spre marginea vasului pentru a crea un design starburst.
Se servește răcit sau la temperatura camerei cu chipsuri de tortilla.
Notă: Am preferat salsa fierbinte.