Salsa Acidulată Cu Tomatillo-Chimen
Reteta Tangy Tomatillo-Cumin Salsan este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 12 și costă 28 de cenți pe porție. O porție conține 21 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de jalapeincroumro, ceapă, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Carne de porc condimentată cu chimen cu Avocado-Salsa Tomatillo, Coapse de pui cu crustă de chimen cu Salsa Tomatillo la grătar, și 10 Top Tomatillo s și Tomatillo prăjit și Salsa verde de măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, acoperiți tomatillos, ceapă, usturoi și jalapeo cu apă. Aduceți la fierbere și fierbeți până când tomatillos își pierd culoarea verde strălucitor, 8 minute.
Se scurge, se transferă într-un blender și se lasă să se răcească.
Într-o tigaie mică și uscată, prăjiți semințele de chimen la foc moderat până când sunt parfumate, agitând tigaia, aproximativ 2 minute.
Se transferă într-o râșniță de condimente și se lasă să se răcească ușor.
Măcinați chimenul într-o pulbere și adăugați-l în blender împreună cu coriandru și zahăr; piure până se omogenizează. Condimentează salsa cu sare și servește răcită.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.