Salpic (Carne Tocată Din Nicaragua)
Salpic (carne tocată din Nicaragua) este un fără gluten și primar felul principal. O porție conține 368 calorii, 42G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,78 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 54 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână apă, sare kosher, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Jalapenos umplut cu carne tocată, Tofu cu sos picant de carne tocată, și Churrasco În Stil Nicaraguan.
Instrucțiuni
Puneți carnea de vită, 1/2 ardei gras, 1/2 ceapă, 2 lingurițe de sare, boabe de piper și usturoi în oală mare.
Adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi ingredientele cu 2 inci. Aduceți amestecul la fiert la foc mediu-mare, apoi, reduceți imediat focul la mediu-mic și fierbeți până când carnea de vită este gătită, aproximativ 15 minute.
Se strecoară carnea de vită în chiuvetă și se îndepărtează și se aruncă bucățile de ardei gras, bucățile de ceapă, boabele de piper și usturoiul. Se răcește 10 minute.
Puneți jumătate din carnea de vită, jumătate din ardeiul gras rămas și jumătate din ceapa rămasă în robotul de bucătărie și pulsați până când amestecul este tocat mărunt.
Se transferă într-un bol mare de amestecare și se repetă cu carnea de vită rămasă, ardeiul gras și ceapa. Condimentați varul peste carne de vită și aruncați pentru a combina. Condimentează după gust cu sare.
Salpic-ul poate fi servit imediat (Vezi nota de mai sus pentru sugestii de servire) sau prăjit ușor în tigaie: topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați carne de vită și gătiți, amestecând, până când începeți să crocant și să se usuce, aproximativ 15 minute.