Salmon Wellington ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 10 și costă $ 4.81 pe portie. O porție conține 648 calorii, 33g de proteine, și 44G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ou plus 2 lingurițe de apă, piper, tarhon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Salmon Wellington, Salmon Wellington, și Salmon Wellington pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Se adaugă prazul, ceapa roșie și tarhonul și se sotează până când amestecul de ceapă este moale, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați vinul, ridicați focul la mare și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Lăsați lichidul să se gătească, adăugați sarea și piperul și scoateți-l de pe foc și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
6
Lăsați să se răcească înainte de utilizare.
7
Desfaceți 1 foaie de patiserie și așezați-o pe o suprafață ușor făinată.
8
Periați 1 margine cu spălarea ouălor și suprapuneți cealaltă foaie cu 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
9
Rulați patiseria până când este suficient de mare pentru a se plia în jurul somonului. Puneți amestecul de praz răcit în centrul patiseriei, așezați somonul deasupra prazului și pliați patiseria peste somon. Ou spălați marginile pentru a sigila și apăsați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
10
Așezați cusătura coletului de somon cu fața în jos pe o tavă de foi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
11
Periați cu spălarea ouălor și introduceți-le la cuptor timp de 30 până la 40 de minute, până când patiseria este pufoasă și se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
12
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 15 minute înainte de feliere. Feliați și serviți cu frisca Dijon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
13
Se toarnă crema într-un vas din oțel inoxidabil răcit și se amestecă până când încep să se formeze vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
14
Adăugați muștarul, sarea și piperul și continuați să bateți până se formează vârfuri rigide. La frigider până când este gata de utilizare.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Laguna Winery râul rus Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.