Salmon Wellington
Salmon Wellington ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 10 și costă $ 4.81 pe portie. O porție conține 648 calorii, 33g de proteine, și 44G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ou plus 2 lingurițe de apă, piper, tarhon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Salmon Wellington, Salmon Wellington, și Salmon Wellington pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Se adaugă prazul, ceapa roșie și tarhonul și se sotează până când amestecul de ceapă este moale, aproximativ 10 minute.
Adăugați vinul, ridicați focul la mare și aduceți la fierbere.
Lăsați lichidul să se gătească, adăugați sarea și piperul și scoateți-l de pe foc și lăsați-l deoparte.
Lăsați să se răcească înainte de utilizare.
Desfaceți 1 foaie de patiserie și așezați-o pe o suprafață ușor făinată.
Periați 1 margine cu spălarea ouălor și suprapuneți cealaltă foaie cu 2 inci.
Rulați patiseria până când este suficient de mare pentru a se plia în jurul somonului. Puneți amestecul de praz răcit în centrul patiseriei, așezați somonul deasupra prazului și pliați patiseria peste somon. Ou spălați marginile pentru a sigila și apăsați bine.
Așezați cusătura coletului de somon cu fața în jos pe o tavă de foi.
Periați cu spălarea ouălor și introduceți-le la cuptor timp de 30 până la 40 de minute, până când patiseria este pufoasă și se rumenesc.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 15 minute înainte de feliere. Feliați și serviți cu frisca Dijon.
Se toarnă crema într-un vas din oțel inoxidabil răcit și se amestecă până când încep să se formeze vârfuri moi.
Adăugați muștarul, sarea și piperul și continuați să bateți până se formează vârfuri rigide. La frigider până când este gata de utilizare.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Laguna Winery râul rus Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay]()
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Amplasată în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de talie mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de subtonuri dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o senzație de gură expresivă și un finisaj stratificat și persistent.