Saline Boliviene

Saline Boliviene
Salinele boliviene necesită aproximativ 2 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16 și costă 1,01 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 503 calorii. Dacă aveți la îndemână chimen măcinat, mazăre mică, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de ieftin. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 48%. Rețete similare includ Empanadas Bolivian (Salte Cuprul.), Păstrăv Umplut Bolivian, și Pui Bolivian Picant.

Instrucțiuni

1
Presărați gelatina peste 1/2 cană de apă rece într-un vas termorezistent; se lasă deoparte 10 minute. Puneți la microunde gelatina rehidratată timp de 30 de secunde sau până se topește (sau topiți-o peste o oală cu apă clocotită).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Transferați gelatina topită într-un castron mic și dați-o la frigider până când este setată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Echipamente pe care le vei folosi
1 Vânătă Mică (450 G), Curățată De Coajă și Tăiată Cubulețe1 Vânătă Mică (450 G), Curățată De Coajă și Tăiată Cubulețe
3
Așezați cartofii într-o cratiță, acoperiți cu apă și aduceți la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura și fierbeți până când cartofii sunt fierți, dar încă fermi, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
4
Se scoate din apă, se lasă să se răcească și se toacă într-un castron; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Vânătă Mică (450 G), Curățată De Coajă și Tăiată Cubulețe1 Vânătă Mică (450 G), Curățată De Coajă și Tăiată Cubulețe
5
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă ceapa; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Lipii Naan, Tăiate în SferturiLipii Naan, Tăiate în Sferturi
6
Adăugați carnea de vită măcinată și gătiți până când carnea nu mai este roz, împărțind-o în bucăți pe măsură ce gătește, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Scurgeți excesul de grăsime. Se amestecă cartofii mărunțiți, mazărea, ceapa de primăvară, pătrunjelul, 4 lingurițe de zahăr, 2 lingurițe de boia, chimen, sare și piper negru și 3 linguri de sos jalapeno (opțional). Se fierbe umplutura până la fierbinte, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Livre Cartofi Mici Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate2 Livre Cartofi Mici Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate
Sos Fierbinte VerdeSos Fierbinte Verde
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
8
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
9
Preîncălziți un cuptor la 425 grade F (220 grade C). Ungeți ușor o foaie de copt sau tapetați-o cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
10
Combinați făina, 1/4 cană de zahăr și 1 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
11
Tăiați untul cu un cuțit sau un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. (Acest lucru se poate face și într-un robot de bucătărie: pulsați amestecul de unt și făină până când arată ca făina de porumb. Transformați amestecul într-un castron și continuați.) Adăugați încet apa fierbinte și frământați până se omogenizează, aproximativ 3 minute. Păstrați aluatul acoperit cu folie de plastic sau un prosop de bucătărie curat pentru a-l menține cald. Împărțiți aluatul în 16 bucăți și rotiți-le în bile. Păstrați celelalte bile de aluat acoperite cu un prosop în timp ce întindeți fiecare rundă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1/3 Kilogram Felii Subțiri (dar Nu Ras) De Prosciutto Di Parma Sau Pancetta1/3 Kilogram Felii Subțiri (dar Nu Ras) De Prosciutto Di Parma Sau Pancetta
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Vânătă Mică (450 G), Curățată De Coajă și Tăiată Cubulețe1 Vânătă Mică (450 G), Curățată De Coajă și Tăiată Cubulețe
12
Pe o suprafață ușor făinată, rulați fiecare bilă de aluat într-un cerc gros de 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
13
Bateți ouăle bătute și 2 lingurițe de apă într-un castron mic. Periați ușor spălarea ouălor pe marginile cercului de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
1 Vânătă Mică (450 G), Curățată De Coajă și Tăiată Cubulețe1 Vânătă Mică (450 G), Curățată De Coajă și Tăiată Cubulețe
14
Așezați aproximativ 2 linguri de umplutură de carne pe o jumătate din Runda de aluat; acoperiți-l cu aproximativ 1/2 linguriță de ou fiert tare, 1/4 linguriță de gelatină, câteva măsline negre feliate și câteva stafide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turte De VițelTurte De Vițel
Aluat De Pâine De Porumb (vezi Mai Jos)Aluat De Pâine De Porumb (vezi Mai Jos)
Bomboane RuntsBomboane Runts
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
15
Îndoiți aluatul peste umplutură. Sigilați și scoici marginile aluatului împreună. Pentru a scoate scoici, începeți de la o margine a semicercului: pliați o bucată mică de aluat (dimensiunea unghiei) peste cusătură și apăsați ușor. Îndoiți o altă bucată mică de aluat peste cusătură, astfel încât să se suprapună cu prima bucată; repetați până când ați sigilat jumătatea cercului. (De asemenea, puteți sigila saltenele apăsând o furculiță în jurul marginilor.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
16
Așezați saltena pe foaia de copt pregătită și continuați cu aluatul rămas și umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
17
Bateți boiaua în spălarea ouălor rămase și periați saltenele cu spălarea ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
18
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții16
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista