Salată Waldorf de afine

Salată Waldorf de afine
Salata Waldorf de Merișoare este o rețetă fără gluten cu 12 porții. Acest aperitiv are 228 de calorii, 2 g de proteine și 10 g de grăsime per porție. Pentru 57 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați marshmallows, zahăr, bucatele de ananas și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 18%, ceea ce nu este atât de grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Salata Waldorf de Merișoare, Salata Waldorf de Merișoare și Salata Waldorf de Merișoare cu miere.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați merișoarele și zahărul; se lasa sa stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați următoarele cinci ingrediente și amestecați bine. Incorporati usor frisca; se răcește înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma

Vin recomandat: Chardonnay, Băutură Alcoolică, 1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii)., Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Conserve Piersici, Scurse, Tipul Elementului De Meniu, Gruener Veltliner

Chardonnay, băutura alcoolică și vinul alb sunt alegerile mele de top pentru salata Waldorf. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Francis Ford Coppola Votre Sante Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Francis Ford Coppola Votre Sante Chardonnay
Francis Ford Coppola Votre Sante Chardonnay
Găsind un echilibru minunat între fructe dulci, note de citrice savuroase și un final condimentat de vanilie, Votre Santé Chardonnay 2010 oferă un parfum delicat de piersici, lămâi și pere condimentate împreună cu arome delicioase de mere, ananas și vanilie prăjită. Merge bine cu brânză albastră, pește și paste.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Revista