Salată Verde De Pui Zeiță

Salată Verde De Pui Zeiță
Salata de pui Green Goddess ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 741 calorii, 44G de proteine, și 44G de grăsime fiecare. Pentru $2.72 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc, maioneză, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Salată verde zeiță cu pui, Salată de pui cu pansament de zeiță Verde, și salată de putere zeiță verde de pui și năut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, pulsați hamsiile, usturoiul, pătrunjelul, busuiocul, mărarul și oregano până se toacă grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HamsiiHamsii
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
MărarMărar
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Adăugați maioneza și sucul de lămâie și procesați până se omogenizează. Îndoiți arpagicul; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
ArpagicArpagic
3
Într-un castron mare, aruncați ciabatta cu puiul, ardeii piquillo, țelina și măslinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper PiquilloPiper Piquillo
CiabattaCiabatta
Pui întregPui întreg
țelinățelină
MăslineMăsline
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați pansamentul și aruncați pentru a acoperi. Se condimentează cu sare și piper și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista