Salată verde de mere, Jicama și creveți cu mentă, Lemongrass și pansament Dijon

Salata verde de mere, Jicama și creveți cu mentă, Lemongrass și pansament Dijon ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 335 calorii, 5g de proteine, și 28G de grăsime. 139 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați creveți, ulei de măsline extravirgin, măr Granny smith tăiat cu chibrituri și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Salată de jicama, mere și rodie cu vinetă de zmeură Dijon, Cum să spiralizați un Guli-Rabe: salată de rucola cu tăiței de mere verzi și tăiței cu brânză de capră, afine uscate și nuci cu un pansament cu miere-Dijon, și Salată de porumb carbonizat, ridiche, Jicama și fasole verde cu pansament de var.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mică cu apă la fiert. Gatiti crevetii in apa clocotita pana cand sunt roz aprins la exterior si carnea nu mai este transparenta in Centru, 3 pana la 5 minute; se scurge.
Clătiți creveții cu apă rece pentru a se răci complet. Curățați, devein și feliați creveții pe jumătate pe lungime; pune deoparte într-un castron.
Aruncați mărul, jicama și morcovii împreună într-un castron mare.
Puneți frunze de mentă, ulei de măsline, zahăr, oțet, muștar Dijon, usturoi și lemongrass într-un robot de bucătărie. Pulsați până se amestecă, dar ușor gros, aproximativ două intervale de 10 secunde.
Se toarnă pansamentul peste amestecul de mere; aruncați până se amestecă bine. Acoperiți salata și creveții separat cu folie de plastic; refrigerați până când sunt gata de servit.
Amestecați creveții în salată înainte de servire; garnisiți cu coriandru.