Salată verde cu pere pecan
Salata verde pecan-pere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de aperitiv. Această rețetă servește 2 și costă 2,65 USD per porție. O porție conține 518 calorii, 4 g de proteine și 45 g de grăsimi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, ardei gras, pere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 54%. Încercați salata de verdeață de vacanță este aici! Această salată de pere, gorgonzolan și nuci pecan dulci și picante este totul, salată cu nuci pecan și pere și salată de nuci pecan și pere confiate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, căliți pere în 1 lingură de unt până se rumenesc ușor, aproximativ 7 minute. Într-o tigaie mică, căleți nucile pecan în untul rămas până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute; presarati cu 1/8 lingurita de sare.
Împărțiți salata verde în două farfurii de salată; aranjați perele peste verdeață.
Se presară cu nuci pecan. Într-un castron mic, amestecați oțetul, uleiul, piperul și sarea rămasă.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Biltmore Estate Riesling cu o evaluare de 4,7 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Biltmore Estate Riesling]()
Biltmore Estate Riesling
Frumos echilibrat cu arome dulci de caise, arome ușoare de miere și un final crocant.