Salată verde cu pansament de sfeclă

Salată verde cu pansament de sfeclă
Salata verde cu pansament de sfeclă este un fără gluten, întreg 30 și vegan rețetă cu 8 porții. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 138 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Un amestec de suc de lămâie, ulei vegetal, verdeață sfâșiată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Salată de sfeclă și fasole verde cu pansament acidulat Dijon, Salată de sfeclă, fasole verde și Canelini cu pansament Dijon, și Salată caldă de sfeclă fiartă cu verdeață de sfeclă și sos de iaurt (alimente puternice) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați oțetul, sucul de lămâie, muștarul, șalota și sfecla într-un blender. Cu lamele în mișcare, adăugați încet ambele uleiuri. Se amestecă până devine gros și cremos. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MuștarMuștar
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OțetOțet
SfeclăSfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă jumătate de pansament într-un bol mare de salată și se îngrămădește salată deasupra. Aruncați chiar înainte de servire și treceți pansamentul rămas pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată VerdeSalată Verde
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista