Salată verde cu mere și Dressing de arțar-nuc

Nevoie de o mâncare laterală fără gluten, primară și vegană? Salata verde cu mere și sos de arțar-nuc ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 70 de calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați muștar Dijon din cereale integrale, oțet de cidru, salată verde gourmet și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de brânză albastră și nucă cu pansament de arțar, Salată de pere, nuci și brânză albastră cu pansament de arțar Dijon, și Salată verde de iarnă cu nuci, mere și parmezan-sos de hamsii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați salata verde și mărul într-un castron mare.
Combinați oțetul și ingredientele rămase, amestecând cu un tel.
Stropiți peste salată; aruncați ușor pentru a acoperi.