Salată ușoară de fructe de vară

Salată ușoară de fructe de vară
Rețeta Easy Summer Fruit Salad poate fi făcută în aproximativ 25 de minute. Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană servește 8 și costă 80 de cenți per porție. Acest aperitiv are 121 de calorii, 1 g de proteine și 0 g de grăsime per porție. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Dacă aveți la îndemână miere, suc de lămâie, suc de portocale și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru The Fourth Of July. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 49%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de fructe cu sâmburi de spanac: cea mai bună cină cu fructe de vară, Pizza ușoară cu fructe de vară și Quick & Easy Summer Fruit Trifle.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare de salată, combinați primele șase ingrediente. Într-un castron mic, combinați sucul de portocale, mierea și sucul de lime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Stropiți peste amestecul de fructe; arunca pentru a acoperi. Se da la rece până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
3
Adăugați bananele chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Suplimentare De Banană, OpționalFelii Suplimentare De Banană, Opțional
4
Serviți cu o lingură cu fantă.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi

Vin recomandat: Chardonnay, Băutură Alcoolică, 1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii)., Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Conserve Piersici, Scurse, Tipul Elementului De Meniu, Gruener Veltliner

Salata de fructe funcționează foarte bine cu Chardonnay, băutură alcoolică și vin alb. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Casteller Cava Rosado. Recenzătorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava Rosé este un vin spumant delicios realizat în metoda tradițională, cu o a doua fermentație în sticlă. Învechit timp de 12 luni pe drojdie înainte de eliberare, oferă în mod constant arome premium. Acest cava vioi și acidulat se va combina bine cu majoritatea tapas-urilor, pe lângă fructe proaspete, tarte cu fructe de pădure și brânzeturi moi, cremoase. Are stil și substanță mai mult decât suficient pentru a fi un aperitiv excelent de unul singur.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Revista