Salată Turnată Cu Ouă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da Eggnog turnat salata un try. O porție conține 138 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de portocale mandarine, gelatină de lămâie, cireșe maraschino portocalii și frunze de mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată De Căpșuni Turnată, Salată De Sparanghel Turnată, și Salată De Afine Turnată.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați gelatina și apa; pus deoparte.
Scurgeți perele, rezervând sucul; puneți perele deoparte.
Adăugați suficientă apă în suc pentru a măsura 2 căni.
Se toarnă într-o cratiță; se fierbe.
Se ia de pe foc; se amestecă amestecul de gelatină și gelatina de lămâie până se dizolvă complet. Se răcește aproximativ 15 minute. Se amestecă smântână și ouă până se omogenizează bine. Se răcește până se fixează parțial.
Tăiați portocalele și perele în bucăți; adăugați la amestecul de ouă.
Se toarnă într-o matriță unsă cu 6 cani. Se răcește până se întărește.
Garnisiți cu portocale, cireșe și mentă, dacă doriți.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata poate fi asociată cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Un vin pe care l-ai putea încerca este Charles de Cazanove Tete de Cuvee Brut. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
![Charles de Cazanove Tete de Cuvee Brut]()
Charles de Cazanove Tete de Cuvee Brut
Bulele fine formează un șir mare pe un fundal auriu. Un nas fructat și arome delicioase, persistente de zahăr de orz și brioșe. Un vin foarte plin de viață, care este foarte versatil. Aceasta este o șampanie strălucitoare și ușoară pentru orice petrecere!Această șampanie se împerechează bine cu crustacee, preparate din carne de porc, brânzeturi ușoare și moi și pește bogat.Amestec: 10% Chardonnay, 30% Pinot Meunier, 60% Pinot Noir