Salată Tricolore de andive, sfeclă și Rucola, Pantzaria Salata

Salată Tricolore de andive, sfeclă și Rucola, Pantzaria Salata
Salata Tricolore de andive, sfeclă și Rucola, Pantzaria Salata necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 269 calorii, 12g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, fistic, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, ceea ce este spectaculos. Încercați Salată Tricolore de andive, sfeclă și Rucola, Pantzaria Salata, Salată de rucola cu Ricotta Salata, și Salată de sfeclă cu Ricotta Salatan și măsline pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați sfecla spălată, dar nu tăiată sau curățată deasupra a 1 cană de sare pe o foaie de copt și prăjiți-o într-un cuptor de 350 de grade F timp de 1 1/2 ore sau până când furculița este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Lasă să se răcească. Purtați mănuși sau țineți cu o bucată de folie de plastic, tăiați tulpinile și coajați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Tăiați fiecare sfeclă în jumătate, tăiați în felii de 1/2 inch, apoi zaruri medii tăind în direcția opusă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
4
Prăjiți nucile într-un cuptor de 400 de grade F timp de 15 minute, aruncând o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Combinați toate ingredientele pentru vinaigretă, amestecând bine, adăugând nuci când se răcesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
6
Tăiați capătul andivei, tăiați-l în jumătate, separând frunzele pentru fiecare jumătate, dar reformând fiecare ca 1/2 cap de andivă. Pentru fiecare salată, așezați 1/2 cană de sfeclă, 1 cană de rucola, 1/2 andive pe o farfurie. Pentru fiecare salată începeți cu 1/3 cană de vinaigretă, 1/8 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper într-un castron mediu. Aruncați fiecare dintre cele trei componente, separat în vinetă, asigurându-vă că aruncați sfecla ultima. Se acoperă cu 1/8 cană de parmezan ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
AndiveAndive
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Repetați pentru restul de trei salate.
8
Serviți imediat. Rezervați pansamentul rămas.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista