Salată Tricolore de andive, sfeclă și Rucola, Pantzaria Salata
Salata Tricolore de andive, sfeclă și Rucola, Pantzaria Salata necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 269 calorii, 12g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, fistic, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, ceea ce este spectaculos. Încercați Salată Tricolore de andive, sfeclă și Rucola, Pantzaria Salata, Salată de rucola cu Ricotta Salata, și Salată de sfeclă cu Ricotta Salatan și măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați sfecla spălată, dar nu tăiată sau curățată deasupra a 1 cană de sare pe o foaie de copt și prăjiți-o într-un cuptor de 350 de grade F timp de 1 1/2 ore sau până când furculița este fragedă.
Lasă să se răcească. Purtați mănuși sau țineți cu o bucată de folie de plastic, tăiați tulpinile și coajați.
Tăiați fiecare sfeclă în jumătate, tăiați în felii de 1/2 inch, apoi zaruri medii tăind în direcția opusă.
Prăjiți nucile într-un cuptor de 400 de grade F timp de 15 minute, aruncând o dată.
Combinați toate ingredientele pentru vinaigretă, amestecând bine, adăugând nuci când se răcesc.
Tăiați capătul andivei, tăiați-l în jumătate, separând frunzele pentru fiecare jumătate, dar reformând fiecare ca 1/2 cap de andivă. Pentru fiecare salată, așezați 1/2 cană de sfeclă, 1 cană de rucola, 1/2 andive pe o farfurie. Pentru fiecare salată începeți cu 1/3 cană de vinaigretă, 1/8 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper într-un castron mediu. Aruncați fiecare dintre cele trei componente, separat în vinetă, asigurându-vă că aruncați sfecla ultima. Se acoperă cu 1/8 cană de parmezan ras.
Repetați pentru restul de trei salate.
Serviți imediat. Rezervați pansamentul rămas.