Salată tri-fructe de mare pentru comercianți cu vinetă de parmezan de busuioc

Salată tri-fructe de mare pentru comercianți cu vinetă de parmezan de busuioc
Salata tri-fructe de mare a comercianților cu vinetă de parmezan de busuioc este o pescatarian felul principal. O porție conține 1249 calorii, 91G de proteine, și 49G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 9.69 pe portie, această rețetă acoperă 60% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de paste rotini tri-color, piper, ton alb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Încercați Boluri de Ricotta la cuptor cu pui și parmezan și o salată verde mixtă cu vinetă de roșii-busuioc, Salată Caldă De Fructe De Mare Cu Vinetă Sherry, și Salată de fructe de mare cu vinetă de citrice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți vinaigretul, chiar înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
2
Așezați lămâile într-un castron mic pentru microunde și cuptor cu microunde până când uleiurile esențiale din piele sunt eliberate. Deoarece acestea vor fi fierbinți provenind de la cuptorul cu microunde, va trebui să le lăsați deoparte scurt, până când se răcesc suficient pentru a le manipula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Se toarnă oțet într-un blender, porniți-l și apoi stoarceți în 1suc de lămâie din lămâile micro-ondulate. Lăsând blenderul să funcționeze, adăugați câte 1 pe rând prin orificiul de alimentare: usturoi, muștar, arpagic, busuioc, parmezan și piper și amestecați până se omogenizează. În timp ce mențineți blenderul în funcțiune, adăugați ulei prin deschiderea de alimentare într-un flux lent. Puneți deoparte până când este nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Într-un castron mare de amestecare combinați boabele de rinichi, mazărea, fasolea verde, inimile de anghinare și măslinele negre. Îmbrăcați-vă cu suficientă vinetă pentru a acoperi bine, apoi pliați ușor în paste, scoici, creveți, ton, mazăre și roșii de struguri. Gustați și reglați pansamentul după cum este necesar. Nu te simți obligat să folosești tot pansamentul. Vrei suficient pentru a completa ingredientele salatei fără a le depăși aromele. (Puteți servi întotdeauna pansament pe lateral sau puteți adăuga mai multe la salată, dacă doriți. Pastele vor absorbi o parte din vinetă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 4 Lămâi, Suc, împărțiteLa 4 Lămâi, Suc, împărțite
Tăiați în Cuburi De 1 Inch și Peste NoapteTăiați în Cuburi De 1 Inch și Peste Noapte
Măsline NegreMăsline Negre
Ulei De Măsline Extra Virgin GoyaUlei De Măsline Extra Virgin Goya
Fasole VerdeFasole Verde
VinetăVinetă
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
5
Transferați la boluri de servire sau serviți stilul familiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Garnisiți cu crengute de busuioc și parmezan ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici

Ingrediente

796 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirihartie neagra proaspat macinata, dupa gusthartie neagra proaspat macinata, dupa gust454Nuci de orice fel (tocate)inimi de anghinare, cantonateinimi de anghinare, cantonate12crenguțe de busuioc, pentru garniturăcrenguțe de busuioc, pentru garnitură454Nuci de orice fel (tocate)bay scoici, aburit până la opac și se lasă să se răceascăbay scoici, aburit până la opac și se lasă să se răcească454Nuci de orice fel (tocate)măsline negre fără sâmburi, scursemăsline negre fără sâmburi, scurse6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPiper negru proaspăt măcinatPiper negru proaspăt măcinat510Nuci de orice fel (tocate)ton alb, drenat și separat în bucățiton alb, drenat și separat în bucăți454Nuci de orice fel (tocate)mazăre (fasole garbanzo)mazăre (fasole garbanzo)3(iarnă)arpagic tocatarpagic tocat11 kilogram de dovlecel,Muștar DijonMuștar Dijon1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1/2 cană ambalată frunze proaspete de busuioc, tocate1/2 cană ambalată frunze proaspete de busuioc, tocate454Nuci de orice fel (tocate)fasole verde proaspătă, tăiată și tăiată în lungimi de 1 inch și aburită până se înmoaie și se lasă să se răceascăfasole verde proaspătă, tăiată și tăiată în lungimi de 1 inch și aburită până se înmoaie și se lasă să se răcească227Nuci de orice fel (tocate)mazăre proaspătă congelată, albită, scursă și răcitămazăre proaspătă congelată, albită, scursă și răcită3căței de usturoi, tocațicăței de usturoi, tocați1halbăroșii de struguri, înjumătățiteroșii de struguri, înjumătățite2lămâi proaspetelămâi proaspete5326 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriparmezan rasparmezan ras6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăParmezan ras, pentru garniturăParmezan ras, pentru garnitură454Nuci de orice fel (tocate)fasole roșie închisăfasole roșie închisă510Nuci de orice fel (tocate)creveți de piatră, drenațicreveți de piatră, drenați454Nuci de orice fel (tocate)paste rotini tri-color, fierte până la al dente și lăsate să se răceascăpaste rotini tri-color, fierte până la al dente și lăsate să se răcească
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate79
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista