Salată tri-fructe de mare pentru comercianți cu vinetă de parmezan de busuioc
Salata tri-fructe de mare a comercianților cu vinetă de parmezan de busuioc este o pescatarian felul principal. O porție conține 1249 calorii, 91G de proteine, și 49G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 9.69 pe portie, această rețetă acoperă 60% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de paste rotini tri-color, piper, ton alb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Încercați Boluri de Ricotta la cuptor cu pui și parmezan și o salată verde mixtă cu vinetă de roșii-busuioc, Salată Caldă De Fructe De Mare Cu Vinetă Sherry, și Salată de fructe de mare cu vinetă de citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți vinaigretul, chiar înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
2
Așezați lămâile într-un castron mic pentru microunde și cuptor cu microunde până când uleiurile esențiale din piele sunt eliberate. Deoarece acestea vor fi fierbinți provenind de la cuptorul cu microunde, va trebui să le lăsați deoparte scurt, până când se răcesc suficient pentru a le manipula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din California
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Se toarnă oțet într-un blender, porniți-l și apoi stoarceți în 1suc de lămâie din lămâile micro-ondulate. Lăsând blenderul să funcționeze, adăugați câte 1 pe rând prin orificiul de alimentare: usturoi, muștar, arpagic, busuioc, parmezan și piper și amestecați până se omogenizează. În timp ce mențineți blenderul în funcțiune, adăugați ulei prin deschiderea de alimentare într-un flux lent. Puneți deoparte până când este nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Coji De La Lamaie
8 (U-12) Creveți
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Într-un castron mare de amestecare combinați boabele de rinichi, mazărea, fasolea verde, inimile de anghinare și măslinele negre. Îmbrăcați-vă cu suficientă vinetă pentru a acoperi bine, apoi pliați ușor în paste, scoici, creveți, ton, mazăre și roșii de struguri. Gustați și reglați pansamentul după cum este necesar. Nu te simți obligat să folosești tot pansamentul. Vrei suficient pentru a completa ingredientele salatei fără a le depăși aromele. (Puteți servi întotdeauna pansament pe lateral sau puteți adăuga mai multe la salată, dacă doriți. Pastele vor absorbi o parte din vinetă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 4 Lămâi, Suc, împărțite
Tăiați în Cuburi De 1 Inch și Peste Noapte
Măsline Negre
Ulei De Măsline Extra Virgin Goya
Fasole Verde
Vinetă
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)