Salată tocată în stil New York

Salată tocată în stil New York
Salata tocata in stil New York ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16 g de proteine, 38 g de grăsimi și un total de 483 de calorii. Această rețetă fără gluten servește 10 și costă 3,03 USD per porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 9 fani. Mergeți la magazin și cumpărați salată verde, maioneză, sare și piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor super lingură de 81%. Încercați Salata tocată în stil New York, Salata tocată în stil New York și Salata tocată în stil thailandez cu Sriracha Tofu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Așezați verdeața și toate elementele de fixare în vase mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
3
Luați un castron mare din inox cu clești. Pune-i pe fiecare să-și construiască propria salată, aruncând ce vrea în castron. Aruncați și răsturnați salata pe o masă de tăiat. Cu 2 cuțite, tăiați rapid salata, astfel încât să fie tăiată în bucăți mai mici. Aruncă-l înapoi în vasul de metal și amestecă cu Herby Ranch Dressing.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ranch DressingRanch Dressing
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
DuzinăDuzină
Bomboane De Halloween, OptionalBomboane De Halloween, Optional
4
Transferați pe o farfurie și stropiți cu puțină sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(panglici Late, înlocuiți Fettuccine Dacă Nu Este Disponibil)(panglici Late, înlocuiți Fettuccine Dacă Nu Este Disponibil)
5
Combinați maioneza, zara, smântâna, pătrunjelul, arpagicul, oregano, oțetul, sosul Worcestershire și sare și piper după gust într-un castron. Răciți câteva ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
(panglici Late, înlocuiți Fettuccine Dacă Nu Este Disponibil)(panglici Late, înlocuiți Fettuccine Dacă Nu Este Disponibil)
Ambalaj Pentru CadouriAmbalaj Pentru Cadouri
2 Linguri Varza Murata, Bine Scursa Si Tocata2 Linguri Varza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Despre Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și FeliateDespre Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și Feliate
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Prosciutto, Feliat Mediu-subțire (pentru A împacheta Burgerii)Prosciutto, Feliat Mediu-subțire (pentru A împacheta Burgerii)
6 Uncii Pancetta Feliată Subțire, Tăiată Mărunt6 Uncii Pancetta Feliată Subțire, Tăiată Mărunt
ArpagicArpagic
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane De Halloween, OptionalBomboane De Halloween, Optional

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salată în meniu? Încercați să combinați cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Perrier-Jouet Grand Brut. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 57 de dolari pe sticlă.
Perrier-Jouet Grand Brut
Perrier-Jouet Grand Brut
Prospețimea și vivacitatea izbitoare a aromelor florale și fructate (fructe galbene și fructe proaspete) prind rădăcini, înainte de a lăsa loc unor note subtile de vanilie și unt, dând vinului un caracter fructat și consistent. Notele de prune cireșe, lămâie și portocală bergamotă apar mai întâi, apoi fac loc florilor pomilor fructiferi, precum teiul și caprifoiul. Acestea sunt urmate de note de unt, prajituri madeleine si zahar vanilat. Note persistente de grapefruit, piersici albe, pere verzi, meri si alune verzi completeaza gustul.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate34
Revista