Salată Tocată Din New Mexico

Salată Tocată Din New Mexico
New Mexico tocat salata ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 183 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,45 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți ardei gras, castraveți, ardei iute poblano și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 78%. Rețete similare includ Salată tocată cu năut prăjit (salata mea preferată tocată), Salată de ridiche și Avocado-Mexic, și O excursie la Los Cabos, Mexic (și salată de Mango, Jicama și porumb).

Instrucțiuni

1
Tăiați sâmburii de porumb din știuleți; aruncați știuleții. Gust de porumb. Dacă este fraged, folosiți crud; dacă este amidon, gătiți conform indicațiilor din note. Puneți într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Tăiați ardei iute, ardei gras și castraveți în zaruri de 1/4 inci; adăugați în castron, împreună cu ceapă verde, jicama și fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
JicamaJicama
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Tăiați avocado în jumătate; gropiți-le și curățați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
4
Tăiați 3 jumătăți în zaruri de 1/4 inci; rezervați jumătatea rămasă pentru pansament.
5
Adăugați avocado tăiat cubulețe, suc de lămâie și 1 linguriță fulgi de chili în castron și amestecați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Adăugați sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Salată de movilă în mod egal în boluri largi și puțin adânci. Puneți crutoane alături și îmbrăcați lingura deasupra (sau serviți pe lateral).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Se presară cu mai multe fulgi de chili după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
9
Pansament verde în deșert: într-un blender sau robot de bucătărie, vârtej 1 jumătate de avocado decojit (vezi salata tocată din New Mexico, precedentă), 3/4 cană smântână, 1/4 cană maioneză cu grăsime redusă sau obișnuită, 1/2 cană coriandru proaspăt tocat grosier, 1/2 cană pătrunjel tocat grosier, 1/4 cană ceapă verde tocată (inclusiv blaturi) și 1 cutie (2 oz.) fileuri plate de hamsie cu ulei până se omogenizează. Face aproximativ 1 3/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata TunsăFasole Verde Gata Tunsă
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Crutoane de pâine de porumb: pregătiți 1 cutie (aproximativ 13 oz.) amestecați pâinea de porumb conform instrucțiunilor sau folosiți rețeta preferată de pâine de porumb; coaceți într-o tigaie pătrată de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
CrutoaneCrutoane
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Se lasă să se răcească aproximativ 10 minute, apoi se inversează pe un suport pentru a se răci.
12
Tăiați în cuburi de 1 inch.
13
Întindeți 3 linguri de ulei de măsline sau salată într - o tigaie cu margini de 10 pe 15 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De SalatăUlei De Salată
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
14
Adăugați pâinea de porumb și întoarceți-o pentru a acoperi ușor cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
15
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 375, rotind ocazional, până se rumenesc uniform, 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
16
Lăsați să se răcească cel puțin 10 minute. Utilizați cald sau rece.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista