Salata tocată cu vinaigretă de lime-Cilantro este o fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 224 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, portocale, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Încercați Salată Tocată De Avocado Cu Vinaigretă De Lime De Coriandru, Salată tocată de sud-vest cu pansament de lime de coriandru, și Salată mexicană tocată cu sos de coriandru de tei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, aruncați toate ingredientele salatei sau aranjați salata verde și spanacul pe platoul de servire și stratificați morcovi, ridichi, portocale și nuci pecan deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
În blender, așezați toate ingredientele vinaigrette. Capac; se amestecă la viteză mare până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime