Salata tocată este o fără gluten și vegan garnitură. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 102 calorii. Această rețetă servește 12. Un amestec de oțet de vin, morcovi, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată tocată cu năut prăjit (salata mea preferată tocată), Salată Tocată, și Salată tocată pentru a merge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună oțet, zahăr, șalotă, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-un castron mare, apoi adăugați ulei într-un jet, amestecând până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
2
Aruncați ingredientele rămase cu pansament.
3
Condimentează salata cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1
* Pansamentul poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit.* Legumele și salata verde pot fi tocate cu 1 zi înainte și depozitate separat în timp ce sunt refrigerate într-o pungă de plastic sigilabilă căptușită cu un prosop de hârtie umed.