Salată Thailandeză De Vită La Grătar

Salată Thailandeză De Vită La Grătar
Reteta Thai salata de carne de vită la grătar ar putea satisface pofta ta din Asia în jurul valorii de 30 minute. Această rețetă servește 4 și costă 4,17 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 285 calorii, 28G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați frunze de mentă, sos chile-usturoi, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Vită Thailandeză La Grătar, Salată De Vită Thailandeză La Grătar, și Salată Thailandeză De Vită La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți o tigaie pentru grătar. Frecați fripturile cu uleiul și condimentați cu sare și piper. Grătiți la foc mare, rotind o dată, până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă înregistrează 125, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Lăsați să se odihnească 10 minute înainte de a tăia subțire.
3
Între timp, într-o tigaie mică, încălziți apa cu zahărul, amestecând până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Transferați într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați usturoiul, sosul de pește, sucul de lămâie și sambalul și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6
Adăugați castravetele, ceapa, mugurii de fasole, menta și friptura feliată și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
Friptură FeliatăFriptură Feliată
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
7
Se presară cu arahide și se servește imediat, cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Thai funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este David și Nadia Chenin Blanc. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 36 de dolari.
David Și Nadia Chenin Blanc
David Și Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc din Swartland se concentrează din nou pe diverse viță de vie veche podgorii, variind plantații din 1962 până în 1982 și pe bază de granit din Paardeberg, amestecat cu schale/șist din est, lut din nord și fier din părțile de vest ale Swartland. Vița de vie cultivată pe uscat a rezistat testului timpului și prezintă motivul suprem pentru care Chenin Blanc este principalul lor obiectiv în Swartland. Grămadă întreagă presată și fermentată natural, maturată timp de 11 luni în butoaie vechi de stejar francez neutru.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista