Salată thailandeză de pui și tăiței de sticlă cu pansament picant
Salata Thailandeză de pui și tăiței de sticlă cu pansament picant este o lactate gratuit felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 2,71 USD pe porție. O porție conține 699 calorii, 33g de proteine, și 16g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 40 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, ulei vegetal, mirin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Yam Woon Sen, salată de tăiței din sticlă Thailandeză, Salată de tăiței de pui și sticlă, și Salată de pui thailandeză cu sos picant de arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: un blender sau un procesor de alimente
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Combinați sosul de soia, mirinul, zahărul brun, ghimbirul, usturoiul și sambalul într-un bol și amestecați până când zahărul s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Scoateți carnea de pui din os și tăiați sau rupeți în bucăți de mărimea mușcăturii. Aruncați carnea de pui cu marinata și dați-o la frigider până când este nevoie. Pentru a face salata: înmuiați tăiței de sticlă în apă fierbinte timp de 5 minute, amestecând ușor pentru a separa și slăbi tăiței. Se strecoară tăiței înmuiați și se aruncă cu sosul de bază. Folosind o pereche de foarfece, tăiați tăiței în lungimi mai scurte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Celofan
Bucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativ
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Rețetă De Pizzocheri
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De Bucătărie
3
Scoateți puiul din marinată și aruncați cu tăiței de sticlă. Aruncați jicama, morcovul, papaya verde, mango, castraveți, cilantro și busuioc cu o parte din pansamentul picant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Celofan
Papaya Verde
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Culese Crengute De Marar
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Grăsime De Porc înapoi
Jicama
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
4
Se amestecă legumele îmbrăcate cu tăiței. Movilă pe o farfurie și se presară cu muguri de fasole, mentă și arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Rețetă De Pizzocheri
Usturoi Opărit
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
5
Stropiți cu mai mult din pansamentul picant.
6
Într-o oală mare combinați ceapa, usturoiul, frunza de dafin, sarea și apa. (Folosiți suficientă apă pentru a putea acoperi complet puiul după ce au fost adăugați în oală). Se aduce la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Adăugați pieptul de pui și reduceți focul la mediu. Se fierbe timp de aproximativ 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
8
Scoateți puiul din apă și răciți complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
9
Combinați zahărul și apa într-un vas de dimensiuni medii și fierbeți timp de 5 minute pentru a face un sirop simplu. Într-un blender piure sambal, usturoi, ardei roșu, sos de pește, sare și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir G
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Sos De Pește
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
10
Adăugați piureul în oală cu siropul simplu. Se fierbe timp de 25 de minute până când sosul s-a îngroșat până la consistența siropului de porumb. Păstrați sosul de bază într-un recipient bine închis la frigider timp de până la 1 lună. .
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir G
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Eseul Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.