Salată Thailandeză De Fructe De Mare
Salata de fructe de mare reteta Thai ar putea satisface pofta ta din Asia în aproximativ 20 minute. O porție conține 139 calorii, 24g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 6 și costă $3.84 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Mergeți la magazin și ridicați ceapa pre-tocată, sosul de pește, frunzele de mentă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Fructe De Mare Thailandeze, Thai Fructe De Mare Curry, și Curry verde thailandez cu fructe de mare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 1/4 cană de apă la foc mic într-o tigaie mare.
Adăugați scoici în tigaie; acoperiți și gătiți 3 minute sau până când ați terminat.
Scoateți scoicile din tigaie cu o lingură cu fante; uscați scoicile cu prosoape de hârtie.
Așezați scoici într-un castron mare.
Adăugați creveți în apă fierbinte în tigaie; acoperiți și gătiți 3 minute sau până când ați terminat.
Se scurge bine; adăugați la scoici.
În timp ce scoicile și creveții gătesc, combinați sucul de lămâie, sosul de pește, zahărul și pasta de chile; se amestecă pentru a dizolva zahărul.
Adăugați amestecul de suc, ardeiul gras și ingredientele rămase în amestecul de scoici; aruncați ușor pentru a combina.