Salată Tabbouleh cu creveți la grătar marinați cu mentă
Salata Tabbouleh cu creveți la grătar marinați cu mentă este un fel principal fără lactate și pescatarian. Această rețetă servește 4 și costă 3,11 USD per porție. O porție conține 418 calorii, 26 g de proteine și 28 g de grăsimi. Va fi un succes la evenimentul tău The Fourth Of July. Este o rețetă destul de scumpă pentru fanii mâncărurilor din Orientul Mijlociu. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Dacă aveți la îndemână apă, bulgur crapat grosier, creveți și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 24 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 45%, care este solid. Rețete similare sunt creveți marinați cu mentă cu tabouleh, roșii și feta, somon marinat cu citrice la grătar cu salată tabouleh și somon marinat cu citrice la grătar cu salată tabouleh.
Instrucțiuni
1
Creveți la grătar, urmează rețeta
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți La Grătar
2
Puneți bulgurul într-un bol și turnați peste apa clocotită. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să stea până când bulgurul este fraged și cea mai mare parte a apei este absorbită, aproximativ 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulgur
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Scurge orice exces de lichid din bulgur și amestecă rucola, ceapa verde și menta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Piept De Pui La Rotisor
Bulgur
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
4
Se amestecă sucul de lămâie, usturoiul și uleiul și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Pentru Ungerea Insertului
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Se toarnă amestecul peste bulgur și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Bulgur
6
Transferați tabbouleh pe un platou și acoperiți cu creveții la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți La Grătar
7
Se ornează cu frunze de mentă proaspătă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mentă Proaspătă
8
Combinați sucul, menta, uleiul și piperul într-un blender și amestecați până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Puneți creveții într-un castron, turnați marinata peste și amestecați pentru a se acoperi uniform în marinadă. Marinați timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
10
Încinge grătarul la mare. Asezonați creveții cu sare și grătar timp de 1 până la 2 minute pe fiecare parte sau până când sunt ușor carbonizați și tocmai gătiți.
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru Salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Alderbrook Winery Chardonnay, cu o evaluare de 4 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Vinăria Alderbrook Chardonnay
Aromele de ananas și mango sunt accentuate cu vanilie, anason și nucă de cocos. Gura este plină de note de pere și unt, cu un final lung, de migdale prăjite. Acest vin se asortează bine cu salată de fenicul și creveți cu lămâie, scoici de mare cu salsa de mango, homar cu sos de porumb prăjit, pui cu șuncă afumată din lemn de mere și orez sălbatic, risotto de dovleac cu salvie, somon cu sos de lămâie și șofran.