Salată Steakhouse

Salată Steakhouse
Salata Steakhouse ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție conține 767 calorii, 37g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $ 4.31 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 6 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână cartofi, sare kosher, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 94%. Încercați Salată Steakhouse, Salată De Steakhouse Cu Ochi De Coastă, și Salată Steakhouse pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 375 F. Într-un castron mare, aruncați cartofii, 1 lingură de ulei, 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Răspândiți pe foaia de cookie cu laturi. Prăjiți 20 până la 25 de minute, amestecând ocazional, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Între timp, presărați friptura de vită cu restul de 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. În tigaie antiaderentă de 12 inci, încălziți 1 lingură de ulei rămas la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați carne de vită; acoperiți și gătiți 8 până la 10 minute, rotind o dată, până la coacerea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
5
Scoateți carnea de vită din tigaie pe tăietură; acoperiți cu folie și lăsați să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
TigaieTigaie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Tăiați carnea de vită în bucăți subțiri de mușcătură. În castron mare, aruncați carne de vită, cartofi, spanac, roșii și dressing.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
SpanacSpanac
TomateTomate
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Fructele roșii strălucitoare, afinele confiate, prunele Santa Rosa și aromele de mentol se amestecă pentru a intoxica nasul în timp ce Harris Vineyard Merlot 2016 se ridică din pahar. Pe gust, o intrare suculentă și fructată este susținută de taninuri masticabile și o aciditate echilibrantă, creând straturi luxuriante care acoperă limba și produc un finisaj moale și elegant.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate68
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista