Salată specială de pui la grătar de vineri cu sos de portocale miere

Salata specială de pui la grătar de vineri cu sos de portocale de miere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 608 calorii, 29G de proteine, și 50g de grăsime. Această rețetă fără gluten și דל פחמימות,ă servește 4 și costă $2.78 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de pui, oțet de vin de orez, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până migdale slivered ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ganache De Ciocolată Cu Avocado ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de spanac portocaliu mandarină cu sos de ghimbir cu miere de pui și lămâie, Salată de pui la grătar cu pansament sănătos de muștar cu miere, și Salată de pui la grătar din Caraibe cu sos de miere-var pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Stropiți ușor puiul cu ulei de măsline și condimentați ambele părți cu sare și piper.
Așezați pe tigaia pentru grătar și gătiți timp de 8 minute pe fiecare parte sau până când un termometru introdus în cea mai groasă parte a cărnii ajunge la 165 de grade F.
Se scoate de pe grătar și se odihnește 5 minute.
Se toacă puiul și se adaugă într-un castron mediu.
Adăugați sosul de maioneză de muștar și aruncați bine. Rezervă.
Adăugați verdeața amestecată într-un castron împreună cu castravetele, migdalele și brânza feta.
Adăugați sucul de portocale, uleiul de măsline, mierea, muștarul și oțetul de vin de orez într-un borcan de zidărie și agitați pentru a emulsiona. Aruncați salata verde cu pansamentul. Împărțiți între farfurii și acoperiți cu puiul tocat.