Salată specială de pui la grătar de vineri cu sos de portocale miere
Salata specială de pui la grătar de vineri cu sos de portocale de miere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 608 calorii, 29G de proteine, și 50g de grăsime. Această rețetă fără gluten și דל פחמימות,ă servește 4 și costă $2.78 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de pui, oțet de vin de orez, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până migdale slivered ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ganache De Ciocolată Cu Avocado ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de spanac portocaliu mandarină cu sos de ghimbir cu miere de pui și lămâie, Salată de pui la grătar cu pansament sănătos de muștar cu miere, și Salată de pui la grătar din Caraibe cu sos de miere-var pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
2
Stropiți ușor puiul cu ulei de măsline și condimentați ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Așezați pe tigaia pentru grătar și gătiți timp de 8 minute pe fiecare parte sau până când un termometru introdus în cea mai groasă parte a cărnii ajunge la 165 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
4
Se scoate de pe grătar și se odihnește 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Se toacă puiul și se adaugă într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați sosul de maioneză de muștar și aruncați bine. Rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
7
Adăugați verdeața amestecată într-un castron împreună cu castravetele, migdalele și brânza feta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verde Mixt
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Culese Crengute De Marar
Crostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Adăugați sucul de portocale, uleiul de măsline, mierea, muștarul și oțetul de vin de orez într-un borcan de zidărie și agitați pentru a emulsiona. Aruncați salata verde cu pansamentul. Împărțiți între farfurii și acoperiți cu puiul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune
Precum Invidia îngerilor
Verzii
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale