Salată Simplă De Spanac Italian

Salată Simplă De Spanac Italian
Salata de spanac Italian simplu ar putea fi doar fără gluten și primar rețetă pe care o căutați. Pentru 80 de cenți pe porție, primești un hor d ' oeuvre care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 93 calorii. Un amestec de sos de salată, parmezan, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 10 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată Italiană Simplă Aruncată, Salată duminicile: salată de spanac de căpșuni cu un pansament simplu de mac + un cadou de carte de bucate, și Salată Simplă De Spanac.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare de salată, aruncați spanacul, ceapa, oul și slănina. Într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, încălziți sosul de salată la maxim timp de 30-45 de secunde sau până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SalatăSos De Salată
SpanacSpanac
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
CeapăCeapă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
2
Se toarnă peste salată și se aruncă pentru a acoperi.
3
Se presara cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
4
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Kumeu River Hunting Hill Chardonnay cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Râul Kumeu Dealul De Vânătoare Chardonnay
Râul Kumeu Dealul De Vânătoare Chardonnay
Acest vin are arome parfumate de lămâie / floare de tei pe nas care caracterizează parfumul minunat din fructele cultivate în Hunting Hill. Recolta din 2013 a fost afectată de înghețul de primăvară, iar randamentele ulterioare au fost de aproximativ jumătate din dimensiunea obișnuită. Vara a fost una dintre cele mai bune înregistrate, iar strugurii au fost frumos curați, coapte și intens aromate, creând un vin de concentrare intensă și complexitate care va fi foarte longeviv.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Revista