Salată roșie și verde

Salată roșie și verde
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încearcă Salata roșie și verde. O porție conține 167 de calorii , 2 g de proteine și 7 g de grăsimi . Pentru 2,02 USD per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, dressing pentru salată, zmeură și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 39% . Acest scor nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată Melange roșie și verde , Salată roșie, albă și verde și Salată de roșii verzi și roșii .

Instrucțiuni

1
Într-un castron, aruncați salata verde, ceapa și fructele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Stropiți cu dressing.
3
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Skater Girl Limited Edition Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Skater Girl Ediție limitată Chardonnay
Skater Girl Ediție limitată Chardonnay
O nuanță aurie deschisă apare pe măsură ce aromele de coajă de lămâie Meyer, unt dulce-cremă, note de parmezan, măr auriu și flori galbene se întâlnesc cu degustatorul. Un corp catifelat și plin, cu arome de pere Bartlett și piersică Georgia, duce la un final plin de viață și delicios.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Revista