Salată rară de ton la grătar cu vinetă de busuioc-tapenadă

Salata de ton rară la grătar cu vinaigretă de busuioc-tapenadă este o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 327 calorii, 30g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.67 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de salată bibb, tapenadă de măsline, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Încercați Ton ars cu vinaigretă de măsline-tapenadă și Rucola, Ton ars cu vinaigretă de măsline-tapenadă și Rucola, și Ton ars cu vinaigretă de măsline-tapenadă și Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar sau o tigaie la foc mare timp de cel puțin 10 minute. Condimentează tonul liberal cu sare, piper și herbes de Provence. Frecați 1 lingură de ulei de măsline pe tot exteriorul peștelui condimentat. Grătar fără până când apar semne ușor arse și grătar aproximativ 30 de secunde. Întoarceți și repetați pe a doua parte. Pune deoparte.
Încălziți 1 inch de ulei într-o cratiță mică până când strălucește. Adăugați cu grijă caperele (se vor stropi) și prăjiți până când sunt crocante și aurii, aproximativ 1 minut.
Scurgeți pe prosop de hârtie. (De asemenea, puteți adăuga caperele așa cum sunt, fără a prăji).
Pentru a face vinaigreta, amestecați împreună 2 linguri de ulei de măsline, tapenadă, oțet, usturoi, frunze de busuioc feliate și sare și piper.
Pentru a asambla salata, aranjați roșiile pe fundul unui vas de servit. Împrăștiați salata deasupra, apoi câteva frunze întregi de busuioc. Feliați tonul cu grosimea de aproximativ 1/2 până la 3/4 inci și aranjați peste salată și busuioc.
Stropiți vinaigreta peste tot și încoronați cu caperele.
Serviți sferturile de lămâie pe lateral.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Vinul de rezervă al câștigătorului Medaliei de aur Albertina, Merlot Lorilai, cu un rating de 5 stele din 5, pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine]()
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Fructe-arome înainte, cu taninuri moi suple și un finisaj lung.